Wat is BB Glow?

BB Glow is een geweldige gezichtsbehandeling waarbij we je gezicht een egale en stralend teint geven. Dit gebeurd o.a. door het aanbrengen van hyaluronzuur d.m.v. microneedling. BB Glow bevordert de tint van jou huid en dekt de vlekjes en kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream ‘semi permanent’ jouw huid blijvend mooi houden.

BB GLOW

De behandeling

Tijdens deze fijne behandeling wordt de huid met het BB Glow serum verzorgt. Dit serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose. Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent. Zal je deze behandeling herhalen, zal het effect langer en langer aanhouden.

Veilig & ontspannend Een bb glow behandeling doet niet zeer. We injecteren namelijk niets in jouw huid! Het wordt juist als ontspannend, prettig en ontspannen ervaren.

Herhalen = verlengen Indien je de behandeling regelmatig herhaalt, kan dit effect zelfs weken tot maanden aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten.

BB GLOW

BBGlow

Door de combinatie met microneedling en het dieper aanbrengen van diverse voedende serums, maakt je eigen huid nieuw collageen aan. Dit – i.c.m. de diverse huidverbeterende serums die worden ‘ingebracht’ zorgen voor die intense glow. Kort gezegd: je eigen huid verbeterd. En dat zorgt voor die geweldige huid. Hoe vaker je het doet, hoe mooier je eigen huid wordt! Hoe lang je glow effect blijft is in het bijzonder afhankelijk van de huidstructuur- en type. Een erg vette huid zal minder lang effect hebben, dan de droge of gemengde huid.
BB GLOW

Oneven huidskleur

Vermindering (fijne) lijntjes

Kwetsbare en gevoelige huid

Sproeten

Verkleuring

Hyperpigmentatie / roodheid in de huid

Acné vlekken

Couperose

Ouderdomsvlekken

Onze behandelingen

Uitgelichte behandelingen

BBGlow

Heb jij last van een onrustige huid, grove poriën, (oude) littekens of rode en onrustige vlekjes? Of misschien wil je wel graag van de donkere kringen onder je ogen af? Of wil jij een frisse stralende teint? In deze gevallen is BBGlow perfect voor jou!

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Cupping massage (Hijama)

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Zo op het eerste gezicht ziet het er bijna bizar uit. Maar desondanks is de werking zeer krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Alle producten van Beauty Counter zijn:

Benieuwd naar de prijzen?