Wat is BB Glow?

BB Glow is een geweldige gezichtsbehandeling waarbij we je gezicht een egale en stralend teint geven. Dit gebeurd o.a. door het aanbrengen van hyaluronzuur d.m.v. microneedling. BB Glow bevordert de tint van jou huid en dekt de vlekjes en kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream ‘semi permanent’ jouw huid blijvend mooi houden.

BB GLOW

De behandeling

Tijdens deze fijne behandeling wordt de huid met het BB Glow serum verzorgt. Dit serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose. Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent. Zal je deze behandeling herhalen, zal het effect langer en langer aanhouden.

Veilig & ontspannend Een bb glow behandeling doet niet zeer. We injecteren namelijk niets in jouw huid! Het wordt juist als ontspannend, prettig en ontspannen ervaren.

Herhalen = verlengen Indien je de behandeling regelmatig herhaalt, kan dit effect zelfs weken tot maanden aanhouden. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten.

BB GLOW

BBGlow

Door de combinatie met microneedling en het dieper aanbrengen van diverse voedende serums, maakt je eigen huid nieuw collageen aan. Dit – i.c.m. de diverse huidverbeterende serums die worden ‘ingebracht’ zorgen voor die intense glow. Kort gezegd: je eigen huid verbeterd. En dat zorgt voor die geweldige huid. Hoe vaker je het doet, hoe mooier je eigen huid wordt! Hoe lang je glow effect blijft is in het bijzonder afhankelijk van de huidstructuur- en type. Een erg vette huid zal minder lang effect hebben, dan de droge of gemengde huid.
BB GLOW

Oneven huidskleur

Vermindering (fijne) lijntjes

Kwetsbare en gevoelige huid

Sproeten

Verkleuring

Hyperpigmentatie / roodheid in de huid

Acné vlekken

Couperose

Ouderdomsvlekken

Onze behandelingen

Uitgelichte behandelingen

Alle producten van Beauty Counter zijn:

Benieuwd naar de prijzen?