Wat is cupping?

De huid voelt strak aan in het gebied van de cup. Vaak is dit gevoel ontspannend en rustgevend. Cupping zorgt ervoor dat de huid tijdelijk rood of donkerrood (paars) kleurt, vooral als er een energetische blokkade bevindt onder het gebied dat gecupped wordt. De verkleuring kan een dag duren. Een veel voorkomende plaats om de cups te plaatsen is de rug, hoewel cups ook goed op andere terreinen werken, denk hierbij aan cellulitis. Dit weefsel is vaak verkleeft en zal eerst losgemaakt moeten worden, dit is in het begin heel gevoelig. Maar na meerdere behandelingen wordt de huid strakker en wellicht kan je wat centimeters verliezen bij de (boven)benen.

Cupping massage

Vacussage heeft een diepgaande en krachtige werking met als hoofddoelen:
Het wegvoeren van verstorende energieën, het wegvoeren van gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam en het oplossen van verklevingen in het bindweefsel.

Cupping massage

Dit maakt dat cupping bij uitstek geschikt is voor het verhelpen van klachten als:

Pijnlijke spieren

Rugklachten

Schouderklachten

Spijsverteringsproblemen

Longaandoeningen

Hoest

Chronische verkoudheid

Griep en hoofdpijn.

Onze behandelingen

Uitgelichte behandelingen

BBGlow

Heb jij last van een onrustige huid, grove poriën, (oude) littekens of rode en onrustige vlekjes? Of misschien wil je wel graag van de donkere kringen onder je ogen af? Of wil jij een frisse stralende teint? In deze gevallen is BBGlow perfect voor jou!

Microneedling

Microneedling is een behandeling die oneffenheden zoals acnelittekens, littekens van een operatie of fijne lijntjes door huidveroudering effectief aanpakt zonder injecties en operaties.

Huidveroudering, acnelittekens of littekens door een trauma kunnen zorgen voor een uitstraling die niet bij je past. Deze oneffenheden kunnen je onzeker laten voelen over je evenbeeld. Een voorkomen die wél bij je past, is dichterbij dan je denkt met deze huid booster.

Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen kunnen uitgebreid worden met upgrades.
– Vitamine C boost
– Gezicht- nek & schoudermassage
– Face cupping

Of eventueel aansluitend een andere behandeling.

Alle producten van Beauty Counter zijn:

Benieuwd naar de prijzen?