Hotstone massage

Warmte en ontspanning;

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.


Na een legging van de warme stenen op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Een hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.


Hotstone massage

Deze massage is aan te raden bij:

Spanning

Stress

Spierproblemen

Fibromyalgie

Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose

Spijsverteringsproblemen

Slechte doorbloeding

Maar een Hotstone massage is ook zeker aan te raden voor mensen die gewoon lekker toe zijn aan ontspanning.

Hotstone massage

Contra-indicaties

 
Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij hotstone massage absoluut wordt afgeraden:

Eerste 3 maanden van de zwangerschap

Ontsteking

Onbekende pijn

Koorts

Huid infectie en open wond

Besmettelijke huidziekte

Mensen met levensbedreigende ziekte

Brandwonden en zonnebrand

Spataderen

Te warme buitentemperatuur (boven de 25 graden)

Onze behandelingen

Uitgelichte behandelingen

Microneedling

Microneedling is een behandeling die oneffenheden zoals acnelittekens, littekens van een operatie of fijne lijntjes door huidveroudering effectief aanpakt zonder injecties en operaties.

Huidveroudering, acnelittekens of littekens door een trauma kunnen zorgen voor een uitstraling die niet bij je past. Deze oneffenheden kunnen je onzeker laten voelen over je evenbeeld. Een voorkomen die wél bij je past, is dichterbij dan je denkt met deze huid booster.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Cupping massage (Hijama)

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Zo op het eerste gezicht ziet het er bijna bizar uit. Maar desondanks is de werking zeer krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Alle producten van Beauty Counter zijn:

Benieuwd naar de prijzen?