Ontspanningsmassage

De oliën die ik gebruik, zijn afgestemd op de massage. Ik gebruik heerlijk geurende pure verwarmde oliën, zo puur dat je ze ook in kan nemen. De olie wordt direct opgenomen in het lichaam en zal zijn werking doen.

De herfst- en wintermaanden zijn aangebroken en het begint weer kouder te worden. Bij deze herfstige en winterse sferen hoort een passende massageolie. De rozemarijn, ceder, dennenappel en eucalyptus massageolie zijn perfecte aanvullingen voor deze maanden. Iedere olie heeft zijn speciale toevoeging en kenmerkende eigenschappen.

Na de massage kan je wat loom en ‘zen’ voelen; ik adviseer je om veel water te drinken, zodat de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. De massage bevordert een goede nachtrust en zorgt er ook voor dat je weer lekker in je vel zit.

De ontspanningsmassage kan toegepast worden bij:

Vermoeidheid

Stress

Niet lekker in je vel zitten

Slapeloosheid

Burnout klachten

Depressie, depressieve gevoelens

Bevorderen van de bloedcirculatie

Verbeteren van de huidconditie

Rug- en nekklachten

Hoofdpijn

Herstel na een ingrijpende periode, bijv ernstige ziekte, rouw

Onze behandelingen

Uitgelichte behandelingen

BioPulse Therapy

Alle gezichtsbehandelingen kunnen uitgebreid worden met upgrades.
– Vitamine C boost
– Gezicht- nek & schoudermassage
– Face cupping

Of eventueel aansluitend een andere behandeling.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Cupping massage (Hijama)

Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Zo op het eerste gezicht ziet het er bijna bizar uit. Maar desondanks is de werking zeer krachtig en effectief. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Alle producten van Beauty Counter zijn:

Benieuwd naar de prijzen?