Ontspanningsmassage

De oliën die ik gebruik, zijn afgestemd op de massage. Ik gebruik heerlijk geurende pure verwarmde oliën, zo puur dat je ze ook in kan nemen. De olie wordt direct opgenomen in het lichaam en zal zijn werking doen.

De herfst- en wintermaanden zijn aangebroken en het begint weer kouder te worden. Bij deze herfstige en winterse sferen hoort een passende massageolie. De rozemarijn, ceder, dennenappel en eucalyptus massageolie zijn perfecte aanvullingen voor deze maanden. Iedere olie heeft zijn speciale toevoeging en kenmerkende eigenschappen.

Na de massage kan je wat loom en ‘zen’ voelen; ik adviseer je om veel water te drinken, zodat de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. De massage bevordert een goede nachtrust en zorgt er ook voor dat je weer lekker in je vel zit.

De ontspanningsmassage kan toegepast worden bij:

Vermoeidheid

Stress

Niet lekker in je vel zitten

Slapeloosheid

Burnout klachten

Depressie, depressieve gevoelens

Bevorderen van de bloedcirculatie

Verbeteren van de huidconditie

Rug- en nekklachten

Hoofdpijn

Herstel na een ingrijpende periode, bijv ernstige ziekte, rouw

Onze behandelingen

Uitgelichte behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen kunnen uitgebreid worden met upgrades.
– Vitamine C boost
– Gezicht- nek & schoudermassage
– Face cupping

Of eventueel aansluitend een andere behandeling.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Microneedling

Microneedling is een behandeling die oneffenheden zoals acnelittekens, littekens van een operatie of fijne lijntjes door huidveroudering effectief aanpakt zonder injecties en operaties.

Huidveroudering, acnelittekens of littekens door een trauma kunnen zorgen voor een uitstraling die niet bij je past. Deze oneffenheden kunnen je onzeker laten voelen over je evenbeeld. Een voorkomen die wél bij je past, is dichterbij dan je denkt met deze huid booster.

Alle producten van Beauty Counter zijn:

Benieuwd naar de prijzen?