Ontspanningsmassage

De oliën die ik gebruik, zijn afgestemd op de massage. Ik gebruik heerlijk geurende pure verwarmde oliën, zo puur dat je ze ook in kan nemen. De olie wordt direct opgenomen in het lichaam en zal zijn werking doen.

De herfst- en wintermaanden zijn aangebroken en het begint weer kouder te worden. Bij deze herfstige en winterse sferen hoort een passende massageolie. De rozemarijn, ceder, dennenappel en eucalyptus massageolie zijn perfecte aanvullingen voor deze maanden. Iedere olie heeft zijn speciale toevoeging en kenmerkende eigenschappen.

Na de massage kan je wat loom en ‘zen’ voelen; ik adviseer je om veel water te drinken, zodat de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. De massage bevordert een goede nachtrust en zorgt er ook voor dat je weer lekker in je vel zit.

De ontspanningsmassage kan toegepast worden bij:

Vermoeidheid

Stress

Niet lekker in je vel zitten

Slapeloosheid

Burnout klachten

Depressie, depressieve gevoelens

Bevorderen van de bloedcirculatie

Verbeteren van de huidconditie

Rug- en nekklachten

Hoofdpijn

Herstel na een ingrijpende periode, bijv ernstige ziekte, rouw

Onze behandelingen

Uitgelichte behandelingen

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen kunnen uitgebreid worden met upgrades.
– Vitamine C boost
– Gezicht- nek & schoudermassage
– Face cupping

Of eventueel aansluitend een andere behandeling.

Microneedling

Microneedling is een behandeling die oneffenheden zoals acnelittekens, littekens van een operatie of fijne lijntjes door huidveroudering effectief aanpakt zonder injecties en operaties.

Huidveroudering, acnelittekens of littekens door een trauma kunnen zorgen voor een uitstraling die niet bij je past. Deze oneffenheden kunnen je onzeker laten voelen over je evenbeeld. Een voorkomen die wél bij je past, is dichterbij dan je denkt met deze huid booster.

Alle producten van Beauty Counter zijn:

Benieuwd naar de prijzen?