Hi Beauty's

Met liefde deel ik mijn passie voor dit vak met jou! Ik laat je met trots zien wat Beauty Counter jou allemaal te bieden heeft. Mijn naam is Kimberley, eigenaresse van Beauty Counter. In 2020 ben ik gestart, na het volgen van opleidingen en vele cursussen. Regelmatig volg ik nog allerlei cursussen om up-to-date te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Beauty Counter draait om jou!

Jij verdient het aller, allerbeste!

Jij staat op nummer 1! Beauty Counter is een salon waar jij volledig tot rust kunt komen. Je kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, peelings, massages, microneedling, bbglow, lashlift en fillers.

Ik haal het mooiste in jou naar boven!

Over ons

Wij kiezen voor kwaliteit

Met Beauty Counter kies jij voor onbezorgde en perfecte kwaliteit. Alle producten die gebruikt worden in de salon zijn van Salonnepro, CFBcosmetics en Verana. Deze producten zijn;

Toch liever eerst testen?

Ter ondersteuning van het resultaat van de behandelingen heb ik de beste producten voor thuisgebruik in de salon verkrijgbaar. Liever eerst testen? Dat kan! Ik heb ook testers in de salon. Zo kun je voor een klein bedrag eerst kijken of de producten voldoen aan jouw verwachtingen. Dit proefpakketje wordt samengesteld speciaal voor jouw huid!

 

Ik kijk er naar uit jou te mogen verwelkomen in de salon!